Nu är det dags att JOYNA med RBU Värmland

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning.

För dig som medlem:
Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och Swish-betalningar. JOYNA säljs genom din unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta dig och din förening. JOYNA är ett helt digitalt lotteri och en prenumeration kostar 160 kr / månad.

Folkspel kommer bjuda alla som säljer fem prenumerationer på ett presentkort värt 500 kronor.

Ta chansen att sälja direkt då vi i RBU Värmland är bland de första föreningarna i Sverige som startar i gång med försäljningen av JOYNA!

Informationsfilm till föreningar – Joyna (youtube.com)

Registrera dig här och kom igång med JOYNA | Folkspel

Fler nyheter