Årsmötet 2020

Årsmötet 2020 hade fint och värdefullt besök: förbundsordföranden Maria Persdotter, som berättade om förbundets arbete i LSS-frågan och om det nuvarande läget för LSS och dess tolkningar i politiken och juridiken.

Trots det var det bara 25 medlemmar som hörsammat kallelsen – ungefär som vanligt, med andra ord. Kanske medverkade den begynnande corona-pandemin till en tveksamhet att möta många människor?

Ordinarie ledamoten Ulrika Henrikson samt suppleanten Jon Skinnargård lämnade styrelsen. Suppleanten Elin Granrud gick åter upp som ordinarie ledamot, medan Anna Ramberg och Jannie Nilsson Hjert kom in som nya suppleanter.

Under 2019 har föreningen – framgick det av verksamhetsberättelsen och kommentarerna till den – anordnat en mycket lyckad julfest, både barn- och ungdomsbowling i Nöjesfabriken, familjedag i Mariebergsskogen, sommarresa till Stockholm och Södertälje (med Tom Tits) samt föräldrakväll med middag och Malte Hallqvist-föreställning på Scalateatern i Karlstad.

Årsmötesförhandlingarna föregicks av ett mingel och följdes av en god och trevlig middag – allt på Scandic Winn.

Fler nyheter
Årsmötet 2019
Årsmötet 2019
Årsmötet 2018
Årsmötet 2018
Julen dansades ut
Julen dansades ut
Mammor på spa
Mammor på spa
Bowling för de unga
Bowling för de unga
Sommarresan
Sommarresan
Årsmötet 2017
Årsmötet 2017