Årsmötet 2018

Årsmötet på Scandic Winn i Karlstad den 23 mars lockade som vanligt ett gäng av de lite äldre medlemmarna, som uppskattar chansen att träffas och byta erfarenheter vid den efterföljande middagssittningen. De yngre föräldrarna – utöver de som redan sitter i styrelsen – är av någon anledning svårare att få med i det här sammanhanget. 27 namn skrevs hur som helst in på deltagarlistan, och det är inte så illa!

En av de verkliga veteranerna lämnade nu styrelsen: Leif Johansson, som varit vice ordförande ett antal år och som inte minst gjort en mycket stor insats som organisatör av försäljningen av bingolottobrickor och adventskalendrar. Just detta kanske han fortsätter med …

Även Maria Malm (f d Skinnargård) lämnade styrelseuppdraget.

De båda ersattes av Jessica Rammin och Ulrika Henriksson.

Fler nyheter
Årsmötet 2020
Årsmötet 2020
Årsmötet 2019
Årsmötet 2019
Julen dansades ut
Julen dansades ut
Mammor på spa
Mammor på spa
Bowling för de unga
Bowling för de unga
Sommarresan
Sommarresan
Årsmötet 2017
Årsmötet 2017